Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van microblading

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Je hebt er vast wel eens van gehoord: microblading. De nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up, speciaal geschikt voor perfecte wenkbrauwen. Door microblading kan er een natuurlijke semi-permanente wenkbrauw gecreëerd worden. Elk haartje wordt individueel getekend met een microblading-blade. Ook kan er gekozen worden tussen verschillende kleuren pigment. Door dezelfde kleur pigment als je eigen natuurlijke wenkbrauwharen te kiezen krijg je een natuurlijk resultaat. Tijdens een behandeling wordt er gekeken naar de vorm van het gezicht en volgen we de eigen haargroei richting.

Waarom kiezen voor een microblading behandeling?

  • Nooit meer iedere dag je wenkbrauwen tekenen
  • Je wenkbrauwen zien er altijd goed uit. Wanneer je net wakker bent of tijdens het sporten, met microblading zitten je wenkbrauwen altijd goed.
  • Elk haartje wordt individueel getekend, dit zorgt voor een natuurlijk effect.
  • Microblading geeft je een open blik en een liftend effect.

Duurzaamheid van de behandeling

De duurzaamheid van het pigment is afhankelijk van het huidtype en de levenswijze. Veel zonnen of cosmetische behandelingen heeft invloed op de houdbaarheid van het pigment. De resultaten van een behandeling blijven tussen de 1 tot 3 jaar. Ook kan je één maand na de behandeling een touch-up laten uitvoeren. Hierbij worden eventuele minder goed gedekte gedeelten bijgewerkt. Om een mooi resultaat te behandelen is het aangeraden om jaarlijks een touch-up te laten doen. Zo blijft het resultaat mooi.

Meer informatie over een microblading behandeling? Ga naar de website van Brauw Amsterdam. De specialisten van Brauw Amsterdam helpen je graag verder. Via deze link vind je informatie over de behandeling en kan je vrijblijvend advies vragen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: