Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van luxe lingerie

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wat is lingerie?

Lingerie is een beter woord dan ondergoed, en dat mag ook wel aangezien veel lingeriemerken hun best doen hun producten zo elegant, modieus (en verleidelijk) te maken. Pas wanneer spreekt men dan van luxe lingerie?

Lingerie is er niet alleen om gedragen te worden onder de kleding maar ook zeker om getoond te worden, en voor wie? Het gaat hier dan vooral om de dame in kwestie zelf. Die wil zich zo modieus en elegant uit kunnen stralen, en dat vertaalt zich ook in mode en dus ook lingerie. Ook in de intieme sfeer is er dus ruimte om jezelf als vrouw elegant en modieus te willen uitstralen.

Hiermee is de grond gelegd voor wat luxe lingerie kan inhouden in plaats van zomaar sexy ondergoed. Maar hier houdt het niet bij op. Het komt nu ook aan op de designs en materiaalkeuze, en last but not least de gevestigde modemerken die hier het beste in zijn. Luxe lingerie mag ook zeker een naam hebben dat staat voor modieus, flair, elegantie, kwaliteit en luxe.

Bekende merken lingerie

Om een paar namen te noemen zijn er een aantal bekende lingeriemerken die staan voor alles wat hiervoor is beschreven. De merken geven de vrouwen dan ook echt iets om zich mee te kunnen onderscheiden: luxe lingerie. Denk hierbij aan:

  • Hunkemöller
  • Primadonna
  • Marie Jo
  • Sapph
  • Marlies Dekkers

Als je op zoek bent naar luxe lingerie, en dan vooral van bovenstaande merken dan kun veelal terecht bij de online lingerie winkel van het lingeriemerk zelf. Maar als je echt zeker wilt zijn dat je de lingerie tastbaar in handen hebt voordat je lingerie kopen gaat, en je ook nog eens het beste advies wilt krijgen bij je aankoop, dan kun je het beste naar een fysieke lingerie winkel gaan. Ga hierbij er niet altijd van uit dat alle luxe lingerie merken ook aanwezig zijn, maar als de lingerie winkels met de mode meegaan en de trends goed volgen dan zal dat best meevallen.

Luxe lingerie is er in diverse vormen en klassen. Ook zeker de gemiddelde modezaak of lingeriewinkel hebben hun luxe versies van hun lingerie. Maar als je echt voor luxe wilt gaan, ga dan ook voor de juiste merken en laat je verrassen en stralen. Dat is pas echte luxe.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: