Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van luchtkussen envelop

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
1
(2)

Een luchtkussen envelop kan ervoor zorgen dat producten veiliger verzonden kunnen worden. Of het nou gaat om zakelijke goederen of privé producten, een gewone envelop kan niet veel bieden. Uiteraard, voor een normale brief, of een product zonder financiële of emotionele waarde, is het genoeg. Een luchtkussen envelop beschermt objecten echter veel beter. En dat zonder teveel ruimte in te nemen zoals bij een pakket. De meeste luchtkussen enveloppen passen (tot een A4 formaat) ook door de brievenbus. Een verzenddoos gebruikt men meestal wanneer het niet meer door de brievenbus past.

Luchtkussen enveloppen zijn ook wel bekend onder de naam noppenfolie enveloppen of bubbeltjesplastic enveloppen. Ze beschermen je goederen dankzij de “pockets”, oftewel zakjes, die lucht in zich hebben zitten. Je kunt het vergelijken met tal van kleine airbags zoals je die in de auto kunt vinden. Hier blaast een zak zich razendsnel op om je op te vangen en de klap gigantisch te verminderen. Hetzelfde effect krijg je met een luchtkussen envelop, alleen zijn de zakjes al opgeblazen. Zo bieden een paar honderd kleine airbags weerstand tegen elke mogelijke klap van buitenaf.

Een luchtkussen envelop is echter niet de ultieme verdediger. Mocht je iets willen verzenden dat echt kwetsbaar en/of breekbaar is, kun je beter gebruik maken van een kartonnen verzenddoos. Deze kan dan ook eventueel met noppenfolie, kranten, en ander opvulmateriaal gevuld worden.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 1 / 5. Stemmen telling: 2

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: