Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van Lomi Lomi Massage

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Vers van de tropische kusten van Hawaï, is Lomi Lomi een genezingsproces dat al generaties lang wordt doorgegeven door Hawaïaanse families. Net als bij een diepe weefselmassage combineren therapeuten bij deze behandeling strekkingen over het hele lichaam met traditionele gebedsmethoden om het interne evenwicht en de harmonie te herstellen. Als je toe bent aan wat serieuze ontspanning, zal Lomi Lomi je een vriendelijk duwtje in de goede richting geven.

Lomi Lomi massage, waar moet je beginnen? Nou, in tegenstelling tot je gewone massage, is het een soort spirituele aangelegenheid. Als je je aan de traditie houdt, kan je therapeut de behandeling beginnen met een plaatselijk gebed, maar je kunt er ook voor kiezen om meteen met de massage te beginnen als je dat liever hebt. Heb je interesse in een Lomi Lomi massage? Dan kan je hier klikken voor massage in Enschede.

Eenmaal kalm en ontspannen, zal zij (of hij, je weet maar nooit!) dan je hele lichaam kneden en rollen, met behulp van lange, vloeiende slagen van verschillende intensiteit. Verwacht verschillende delen van je lichaam om je te masseren (vingers, duimen, handpalmen, armen en ellebogen) en zelfs een vreemd schuifeldansje – maak je geen zorgen, dit maakt allemaal deel uit van de ervaring! De voortdurende strijkingen en traditionele methodes zijn ontworpen om het lichaam aan te moedigen alle zorgen los te laten die je stress en spanning kunnen bezorgen.

Het is niet ongebruikelijk dat uw therapeut begint te neuriën op verschillende tijdstippen tijdens uw Lomi Lomi behandeling. Dit maakt allemaal deel uit van de magie, omdat men gelooft dat laag vibrerende energie helpt om geest, lichaam en ziel te stimuleren en in balans te brengen.

Het doel van Lomi Lomi is om alle gebieden van je gezondheid, welzijn en bewustzijn te verbeteren door het deblokkeren van energiestromen. Lijkt je dit wat? Dan ben je welkom bij Puravida Welzijn. Er wordt gezegd dat het helpt bij een laag zelfbeeld, stress, een gebrek aan zelfvertrouwen en mensen die getroffen zijn door een trauma. Maar op een meer fysiek niveau beweren fans van deze unieke praktijk dat het spierspanning verlicht en de bloed- en lymfestroom bevordert, evenals het elimineren van al die vervelende toxische ophopingen in het lichaam. Aloha!

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Gezondheid
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: