Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van liposuctie

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

De kans dat jij wel eens van liposuctie hebt gehoord is natuurlijk vrij groot. Het is namelijk een term die vooral in de plastische chirurgie ontzettend veel wordt gebruikt. Het is het weghalen van vet op plaatsen waarvan een patiënt vindt dat er teveel van zit. Niet voor niets wordt er dus vaak veelal voor vrouwen voor kozen. Om je een idee te geven wat het is, hoe een behandeling in z’n werk gaat en of het wellicht iets voor jou is, lichten we het onderwerp hier wat verder voor je uit.

Hoe werkt liposuctie?

Liposuctie wordt doorgaans uitgevoerd door een plastisch chirurg. Alvorens je daadwerkelijk wordt behandeld, vindt er eerst een gesprek plaats met een arts, zodat jullie samen kunnen kijken wat je graag wilt en wat de mogelijkheden zijn. Ook is het belangrijk dat je, wanneer je rookt zo snel mogelijk voor de behandeling plaatsvindt stopt. Wanneer je dan daadwerkelijk wordt geholpen, is het allereerst van belang dat je minimaal 12 uur nuchter bent en dan bedoelen we uiteraard dat je niets hebt gegeten. Op de dag zelf, wordt het gedeelte wat wordt behandeld keurig afgetekent en wordt er gekeken of het allemaal nog wel juist is. Vervolgens word je verdoofd en worden de overtollige vetcellen weggezogen.

Wat zijn de kosten voor liposuctie

De kosten voor een liposuctie behandeling kunnen nogal uiteen lopen. Het is namelijk grotendeels afhankelijk van de plek waar het moet worden gedaan. Zo zijn de kosten voor een liposuctie buik gemiddeld zo tussen de 1.400 en 1.900 euro per behandeling. Echter moet je je wel realiseren, dat niet iedereen in aanmerking kan komen voor een liposuctie behandeling. Je BMI mag namelijk niet hoger dan 30 zijn, anders word je afgewezen. Uiteraard zal dit ook keurig netjes worden besproken tijdens het consult welke je met de arts hebt voordat de behandeling plaatsvindt.

Is een liposuctie iets voor jou?

De reden waarom veel vrouwen ervoor kiezen, is vaak omdat ze al ontzettend hard aan het trainen zijn, maar dat laatste kleine beetje vet niet kunnen wegkrijgen. Het is dus geen manier om gemakkelijk en snel af te vallen. Realiseer je daarom dus ook goed, dat wanneer jij blijvend resultaat wilt zien, je iets zal moeten aanpassen in je levensstijl, anders heb je de vetcellen er natuurlijk in no-time weer bij.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Gezondheid
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: