Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van Lenovo ThinkPad

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Om hier antwoord op te geven gaan we eerst is kijken naar Lenovo. Waarschijnlijk heb je er ooit al eens van gehoord omdat Lenovo een van de grootste producenten van laptops is. Dit is dan ook niet zomaar. Lenovo levert simpelweg goede en degelijke laptops. Zoals je inmiddels misschien ook wel kunt raden is de ThinkPad een laptop model, het is het meest verkochte laptop model van Lenovo.

Ideaal voor meerdere doeleinden

De Lenovo ThinkPad laptops zijn te gebruiken zowel thuis als op het kantoor. De laptops zijn voorzien van snelle hardware en de ThinkPad laptops hebben een compact en modern ontwerp. De nieuwe Lenovo ThinkPad laptops zijn standaard voorzien van de nieuwe generatie Intel Core i5 processor, dit maakt dat de alledaagse werkzaamheden makkelijk en snel zijn uit te voeren. Daarnaast beschikken de laptops standaard over 8GB RAM, dit is handig als je van plan bent om te gaan multitasken.

Getest op militaristisch niveau

Een gave eigenschap van de Lenovo ThinkPad is dat deze laptop op 12 punten is getest volgens militaristische specificaties. Zo is de laptop bestand tegen vocht, droogte, hitte maar ook schokken en stof. De Lenovo ThinkPad levert dus een hele mooie combinatie tussen prestaties en een stuk degelijkheid. Met een Lenovo ThinkPad hoef je ook niet bang te zijn dat je zonder stroom komt te zitten. Zo is de laptop voorzien van een krachtige accu en daarnaast is hij energiezuinig. Dit maakt dat je gemakkelijk acht uur kunt doen met een volle batterij. Ideaal dus voor als je niet de hele tijd bezig wilt zijn met het zoeken naar een stroomvoorziening.

De voorganger van de nieuwste Lenovo ThinkBook

De Lenovo ThinkPad is de voorganger van de Lenovo ThinkBook. De ThinkBook is een nieuwer model en heeft een wat stijlvoller uiterlijk. Op het gebied van specificaties lijken de twee modellen veel op elkaar en ze zijn beiden ook goed geschikt voor de alledaagse zakelijke taken. De Lenovo laptops zijn beiden voorzien van een TPM-chip. Dit maakt dat de laptops op hardware niveau beveiligd zijn. Verder zijn deze laptops standaard voorzien van Windows 10, dit maakt dat je er zeker van bent dat je gegevens goed beveiligd zijn op je Lenovo laptop.

Een ideale laptop voor alledaags gebruik

In het kort kun je wel zeggen dat de Lenovo ThinkBook een ideale laptop is voor alledaags gebruik. Door de krachtige componenten in combinatie met een de krachtige bouwkwaliteit lever je topprestaties en kan de laptop ook nog eens tegen een stootje.

 

 

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Techniek & Wetenschap
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: