Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van laagpolig tapijt

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
5
(1)

Een laagpolig tapijt is een tapijt met een lage pool van ongeveer 1 tot 2 centimeter. Het is een vloerkleed met korte draden. Wanneer de draden langer worden spreek je van een hoogpolig tapijt. Heeft u een strakke en luxueuze uitstraling in je huis? Dan is een laagpolig tapijt een goede aanvulling aan uw interieur. Vergeleken met een hoogpolig tapijt is een laagpolig tapijt minder zacht. Echter heeft u met laagpolige tapijten nog steeds een zachte en exclusieve vloerbedekking.

Vloerkleden zijn een trend

Tegenwoordig zijn vloerkleden weer helemaal in de trend. Ze zorgen ervoor dat uw huis minder kaal aanvoelt en zijn er in allerlei verschillende kleuren, maten en vormen. Dit jaar zag je in veel woonmagazines de ronde kleden voorbij komen. Deze geven een speelse wending aan uw interieur als u veel rechthoekige of vierkante meubels heeft. Laagpolige tapijten die op dit moment erg populair zijn, zijn de vintage vloerkleden. Deze passen perfect in een modern of Scandinavisch interieur. Het geeft een warm gevoel aan je woonkamer of slaapkamer. Een echt oud vloerkleed vind u door de winkels af te struinen, maar u kunt ook gewoon voor een vintage look gaan.

Voordelen van laagpolige tapijten

Wanneer u een laagpolig vloerkleed wil gaan kopen, kunt u kiezen uit een groot aanbod. Wilt u graag een vloerkleed met een patroon, dan is een laagpolig tapijt een betere keuze als een hoogpolig tapijt. Een patroon is namelijk in laagpolige vloerkleden veel beter zichtbaar door de lage pool. Een laagpolig tapijt ziet er net als een hoogpolig tapijt goed uit in ieder ruimte. Een van de belangrijkste voordelen van een laagpolig tapijt is dat ze erg gemakkelijk te onderhouden zijn. Je kan een laagpolig tapijt gemakkelijk schoonmaken met een stofzuiger. Vlekken kun je er gemakkelijk uithalen met behulp van water of licht schoonmaakmiddel.

Een laagpolig tapijt onder een de eettafel? Geen probleem. Meubels kunt u gemakkelijk verschuiven over het tapijt. Wanneer u een laagpolig tapijt op een gehorige vloer legt, geniet u van optimale geluidsdemping.

Een laagpolig tapijt past bij alle interieurstijlen. Of u nu een klassiek interieur heeft of een strak en modern interieur, er is altijd wel een tapijt die bij uw interieur past.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

bedsprei
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: