Betekenis van krullenkapper

Wat is een krullenkapper?

Een krullenkapper is een gespecialiseerd kapper die alles weet over het knippen en verzorgen van krullend haar. Krullend haar heeft een specifieke knipwijze nodig om goed te (blijven) zitten, echter knippen veel kappers krullend haar op dezelfde manier als steil haar. En dan krijg je inderdaad last van vervelend krullen die niet zo zitten zoals jij dat wilt.

Met krullen kan je dus het beste op zoek gaan naar de beste krullenkapper bij jou in de omgeving. Het is belangrijk dat deze kapper ervaring heeft met het knippen en verzorgen van krullen. Zo moet een krullenkapper weten dat krullend haar niet nat geknipt moet worden, omdat je dan niet kan zien hoe de krullen vallen. Een goede krullenkapper kan als het ware op de krul knippen, waardoor je precies de look krijgt die je wilt. Hierdoor vallen de krullen altijd goed.

Vind de juiste krullenkapper

Als je krullen hebt is de kans groot dat je de afgelopen jaren bij vele kapsalons bent geweest op zoek naar een kapper die je haar precies zo knipt zoals jij dat wilt. Echter weten veel kappers niet goed raad met krullen. Als je eenmaal een krullenkapper hebt gevonden wil je waarschijnlijk na de eerste knipbeurt nooit meer een ander.

Krullend haar advies

Een krullenkapper is niet alleen erg goed in het knippen van je haar, maar weet ook als geen ander hoe je krullen moet verzorgen. Tijdens de knipbeurt geeft een kapper gespecialiseerd in krullen het nodige advies over de verzorging van krullend haar. Als je krullen hebt is het niet alleen nodig om je haar op een andere manier te laten knippen, maar moet je hier ook rekening mee houden met het oog op de verzorging. Natuurlijk moet allereerst je model goed geknipt zijn, maar het gebruik van de juiste haarproducten voor krullend haar is ook van groot belang. Kies daarom altijd voor een krullenkapper!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *