Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van chafing dish

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wat is chafing dish?

Een chafing dish is een middel dat ervoor zorgt dat het eten warm blijft en zijn smaak behoudt tijdens het bereiden of serveren van een buffet. Een chafing dish hoort bij het keukenapparatuur van de horeca.

Welke keukenapparatuur heb je nodig in huis?

Om je een idee te geven welke apparaten handig zijn voor in de keuken, noemen we een paar voorbeelden. Koelkast, kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, vriezer, keukenmachine en een koffiemachine. De kosten voor deze keukenapparatuur lopen al snel op. Wil je een apparaat van een A-merk, dan zijn de kosten natuurlijk hoger. Uiteindelijk heb je vaak veel keukenapparatuur in je huis. Het is handig op hiervoor een inboedelverzekering af te sluiten. Als er iets kapot gaat kan je gemakkelijk een nieuwe kopen via de verzekering.

Inbouwapparatuur voor de keuken

Bij de aanschaf van kookplaten moet je een keuze maken of je op gas wil koken of elektrisch. Als je voor elektrische kookplaten kiest heb je de keuze uit ceramische of een inductie kookplaat. Ook moet je bedenken hoeveel kookpitten je graag wil. Een afzuigkap hoort ook bij de inbouwapparatuur van de keuken. Je kijkt bij de aanschaf naar de vormgeving, capaciteit, geluid en het onderhoudsgemak. Bij de aanschaf van een inbouw vriezer of koelkast is het formaat, de inhoud, de indeling en energieklasse van belang. Ook een oven en een vaatwasser horen bij de inbouwapparatuur van een keuken. Je kan ook nog luxe apparaten laten inbouwen, zoals inbouw koffieautomaten of kokend waterkranen.

Bij welk merk kan je het beste kopen?

Je kent zelf misschien een aantal merken wat keukenapparatuur verkoopt of je heb de merknaam al eens ergens gehoord. We noemen de top 3 merken voor je op:

Siemens is een Duits merk. Vanuit de app Home Connect kun je veel apparaten in huis vanaf een andere plek bedienen. Heel handig als je nog naar huis moet en je wilt de oven voorverwarmen. Ook bij het merk Bosch wordt alle nieuwe beschikbare technologie gebruikt in de keukenapparatuur. De apparatuur van Bosch is te bedienen via je telefoon. Ook doet Bosch er alles aan om hun productieprocessen milieuvriendelijker te maken. Miele doet geen concessies als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid, hun klanten komen daarom ook altijd terug als ze een nieuwe keukenapparatuur nodig hebben. Verder heb je nog Whirlpool, een van de meest betrouwbare merken op de markt. Samsung staat in de Verenigde Staten op nummer 1 als het gaat om keukenapparaten.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: