Betekenis van JKC Media

Tegenwoordig zijn er enorm veel internetbureaus te vinden. In heel Nederland liggen deze bureaus verspreid die  zich specialiseren in het ontwikkelen van Word Press websites en webshops. Meestal zijn dit startups, kleine startende ondernemingen met een klein team die alles op alles zetten om een project goed af te ronden. Bij deze soort ondernemingen staat hard werken en uitstekend resultaat leveren centraal.

Wat is JKC Media?

JKC Media is een erg jong maar snelgroeiend internetbureau dat zich specialiseert in het ontwikkelen van Word Press websites en webshops. Op basis van 4 kernwaarden gaan zij voor hun klanten aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe professionele website. Er wordt hier rekening gehouden dat de website effectief en winstgevend is voor het betreffende bedrijf. Zij zorgen voor nieuwe ideeën en werken deze met een klein team vakkundig en snel uit.

De 4 kernwaarden van JKC Media

Het bedrijf JKC Media heeft enkele kernwaarden waar zij zich aan houden. Al deze kernwaarden zijn gericht op het behalen van maximaal resultaat voor de opdrachtgever. De 4 kernwaarden zien er als volgt uit:

  • No-nonsense mentaliteit: JKC media zorgt ervoor dat ze bij de kern blijven en werken zeer efficiënt. Ze zorgen voor een heldere en transparante communicatie en houden van korte lijnen.
  • Persoonlijk contact: Ze zorgen ervoor dat de klant een vast contactpersoon heeft met directe contactgegevens. Deze contactpersoon staat zowel doordeweeks als in het weekend voor de klant klaar.
  • Proactief handelen: JKC Media komt met eigen input vanuit hun professionele ervaring en creativiteit. Ze doen dit zowel tijdens als na het ontwikkelproces.
  • Resultaatgericht werken: Het is belangrijk dat de website resultaat behaald. JKC Media maakt gebruik van bewezen methodes en technieken om de website te verbeteren. Zij gaan hier altijd voor optimaal resultaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *