Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van IT detachering

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Als je als IT talent je skills graag wilt tonen kan je overwegen om een IT detachering aan te gaan bij QISS-IT. Maar het is evengoed ook mogelijk om een IT talent te zoeken of misschien wil jij wel heel erg graag een IT talent worden.

Wat kan je verwachten van QISS-IT

Bij QISS-IT richting ze zich op de Young professionals. Daarbij word je begeleidt in de ontdekkingsreis op de arbeidsmarkt in de IT. Dat gebeurt op de eigenwijze van IT detachering van QISS IT. Je kunt er van uit gaan dat ze betrokken en betrouwbaar zijn en daarbij vinden ze dat talent voor de ervaring gaan. Je krijgt hulp bij de trainingen en krijg je een werkomgeving met hele leuke opdrachtgevers zodat je de ervaring op doet als IT-professional.

Het doel van QISS-IT

Jose van Dalen had in 2010 een doel voor ogen met QISS-IT. Dit doel was verandering te brengen in de IC-sector. Zij zag een mogelijkheid om een koppeling te maken tussen werknemer en klant. Er werd dan match gevonden op basis van kwaliteiten. De focus moest niet op technische kennis zijn maar op persoonlijkheid. Er was verder behoefte aan diversiteit. Er kon wel wat vrouwelijke intuïtie komen. De vrouwen moesten dus gestimuleerd worden. Door die inzichten is QISS-IT ontstaan.

QISS betekent Qualified In Seeking Solutions. Het zou de plek zijn waar de starter wordt opgeleid, gecoacht en waar men uit keek naar de beste match voor een opdrachtgever. En het mooie is dat dit kan met of zonder ervaring.

Waar gelooft QISS-IT in

  •   Visie: De sleutel tot een succesvolle IT-afdeling is de combinatie van diversiteit, kennis en kwaliteit.
  •   Missie: Het stimuleren van jong talent en zelfs de vrouwen. Op die manier wordt de diversiteit, kennis en kwaliteit vergroot in de IT-wereld.
  •   BRING INTUITION TO IT: QISS IT blinkt uit in de kant van de mensen. Met data en intelligentie kan je niet alles onderbouwen, daar is gevoel bij nodig. En dat noemt QISS-IT intuïtie.

Welke redenen zijn er om de IT in te gaan

Overwegen om de IT in te gaan is zeker te overwegen. De branche groeit en je hebt volop kansen. Een aantal redenen waarom je in de IT zou willen werken zijn:

  •   Je hebt zekerheid: Werken in de IT geeft je baangarantie omdat het alleen maar groeit en nog niet snel stopt.
  •   Het is voor iedereen: Het maakt niet uit wat jouw ambitie of kracht is er is altijd plek als je geen ervaring in de IT hebt.
  •   Het komt met mogelijkheden: De mogelijkheden zijn heel erg veel en groot. Doordat de specialiteiten liggen ver uit elkaar want je kunt je bezig houden met management (aansturen), beheer (behouden en ontwikkelen) of data (analyseren).
  •   Je verdient goed: Een IT-er verdiend goed als je het vergelijkt met andere banen die op hetzelfde niveau zitten. Je kunt alleen maar meer verdienen door de ervaringen, professionele ontwikkelingen door trainingen en certificaten. Een beter vooruitzicht kan je niet hebben.

 

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Techniek & Wetenschap
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: