Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van iPhone 13 Pro

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

De iPhone 13 Pro is op dit moment het nieuwste model iPhone.

Net als de iPhone 12 Pro-modellen zijn de iPhone 13 Pro-modellen verkrijgbaar in de formaten 6,1 en 6,7 inch, waarbij de 6,7 inch iPhone 13 Pro Max wordt gepositioneerd als Apple’s grootste iPhone. De iPhone 13 Pro en Pro Max zijn dikker dan de iPhone 12 Pro-modellen, en zijn ook iets zwaarder. De iPhone 13 Pro is 5,78 inch groot (146,7 mm), 2,82 inch breed (71,5 mm) en 0,30 inch dik (7,65 mm), terwijl de iPhone 13 Pro Max 6,33 inch groot (160,8 mm), 3,07 inch breed (78,1 mm) en 0,30 inch dik (7,65 mm) is.

Oude hoesjes passen niet

Voor het beschermen van je telefoon tegen val- of krasschade heb je dus een nieuw iPhone 13 Pro hoesje nodig. De beschermhoesjes die passen op voorgaande modellen passen niet (perfect) op een iPhone 13 Pro toestel.

Water- en stofbestendig

De iPhone 13 Pro en Pro Max hebben een IP68-waterbestendigheidsclassificatie. De smartphones zijn bestand tegen een diepte van maximaal zes meter gedurende maximaal 30 minuten, identiek aan de iPhone 12 Pro-modellen.

Het IP68-nummer verwijst de 6 naar stofbestendigheid (en betekent dat de iPhone 13 Pro bestand is tegen vuil, stof en andere deeltjes), terwijl de 8 betrekking heeft op waterbestendigheid. IP6x is de hoogste classificatie voor stofbestendigheid die bestaat. Met waterbestendigheid IP68 is de iPhone 13 Pro bestand tegen spatten, regen en onbedoelde blootstelling aan water, maar opzettelijke blootstelling aan water moet indien mogelijk worden vermeden.

Water- en stofbestendigheid zijn volgens Apple geen permanente voorwaarden en kunnen na verloop van tijd door normale slijtage verslechteren. De garantie van Apple dekt geen schade door vloeistoffen, wat betekent dat je het beste voorzichtig kunt zijn met blootstelling aan vloeistoffen. Het kan ook zeker een goed idee zijn om je nieuwe toestel extra te beschermen met een schermbeschermer en een hoesje. En pas natuurlijk op met vloeistoffen in de buurt.

 

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Techniek & Wetenschap
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: