Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van immobiliën

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

De term immobiliën is een synoniem voor vastgoed. Vooral in Vlaanderen wordt deze term of de afkorting “immo” veel gebruikt. Vastgoed wordt ook wel onroerend goed genoemd en omvat de grond en gebouwen op deze grond. Al deze termen immobiliën, vastgoed en onroerend goed verwijzen naar het niet-verplaatsbare karakter van deze goederen.

Immo betekent vastgoed

De afkorting van immobiliën is immo en betekent hetzelfde als vastgoed. In Nederland gebruiken we vaak de termen vastgoed en onroerend goed, maar in vlaanderen praat men vaak over “immo”. Zo wordt een vastgoedmakelaar ook wel immobiliënkantoor genoemd. Als je op zoek gaat naar een huis of pand in Antwerpen is het handig om te weten dat ze vaak deze term gebruiken. Onder de term immobiliën vallen allerlei soorten vastgoed, denk aan: huizen, bouwgronden, bedrijfspanden, garages, villa’s, appartementen, winkelpanden, recreatiewoningen en flats.

Investeren in vastgoed

Vastgoed, ofwel immobiliën, zijn erg populair bij beleggers. Vaak wordt er belegd en geïnvesteerd in vastgoed omdat dit voor een stabiele stroom van inkomsten zorgt en je weinig last hebt van de inflatie. Echter is het wel nodig om actief bezig te zijn met de vastgoedmarkt als je van plan bent om te investeren.

Bron: www.heylenvastgoed.be

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: