Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van hypnose

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Hypnose, je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat is het exact en wat kun je ermee? Heel vaak wordt er door mensen gezegd dat het ‘onder’ hypnose gaan ontzettend gevaarlijk is. Toch is dit absoluut niet het geval. Het kan je zelf heel goed helpen. Niet voor niets zijn er tegenwoordig allerlei verschillende soorten hypnotherapie voor bijvoorbeeld het stoppen met roken. Ben jij benieuwd wat hypnose nu exact is en of het wellicht iets is wat jou nu of in de toekomst kan helpen, dan is het goed onderstaande even rustig te lezen en tot je te nemen. Je zult namelijk zien, dat het wellicht een absolute toegevoegde waarde voor je kan zijn, voor zowel nu als misschien wel in de toekomst.

Wat is hypnose?

Allereerst is het goed te weten wat het exact is. Hypnose is iets, wat op een volledig natuurlijke wijze wordt toegepast. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van allerlei verschillende middeltjes, maar een vorm van ontspanning. Wanneer je in hypnose geraakt, dan gebeurt er eigenlijk niets anders dan dat je lichaam in een ontzettende diepe trance is. Dat houdt in dat je geest volledig tot rust komt, waardoor de focus volledig ligt op het innerlijke. Op het moment dat je onder hypnose bent, stelt je onderbewustzijn zich volledig open om eventueel te kunnen veranderen. Het is dus niet zo dat je helemaal weg bent, je geest is enkel dusdanig ontspannen, dat het lijkt alsof je er even niet bent. Wil jij zelf ervaren wat hypnosetherapie voor jou kan betekenen? Informeer eens op Hypnos.nl naar de mogelijkheden.

Verschillende soorten hypnose

Hypnose heb je in allerlei verschillende soorten. Zo kun je onder hypnose voor bepaalde angsten die je hebt, maar ook stoppen met roken behoort tot één van de vele mogelijkheden tot hypnose. Omdat je onderbewustzijn wordt aangesproken, is de kans dus relatief groot dat jij na het volgen van één of misschien wel meerdere sessies ineens een heel ander mens bent, is dus aanzienlijk.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: