Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van hoverkart

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)
Je bent al helemaal gewend aan je hoverboard. Het is even wennen, zeker als je een Segway gewend was. Immers, een hoverboard heeft geen stang en stuur. Je bestuurt je hoverboard door te balanceren op je voeten. Waar je je gewicht plaatst dat bepaalt de snelheid en de richting van je vervoermiddel. Nu rijden op een hoverboard een tweede natuur is, ontdek je ook de kleine nadelen van je elektrische vervoermiddel: het geeft je niet al te veel comfort en eigenlijk is het ook niet altijd even veilig voor kinderen. Kun je daar iets aan doen? Jazeker, je kunt hem ombouwen tot hoverkart. Of je schaft een complete hoverkart aan. We weten zeker dat je daar enorm van gaat genieten.

Wat is het verschil tussen een hoverboard en een hoverkart?

Je kunt van je hoverboard een hoverkart maken door er een speciale opbouw op te plaatsen. Bij een leverancier als Smart Balance is het mogelijk om een hoverboard met kart te bestellen, maar ook een losse opbouw te kopen voor de hoverboard die je al in je bezit hebt. De naam hoverkart zegt eigenlijk alles: je hoverboard verandert in een kart. Je neemt plaats in de veilige en ruime zitkuip. Besturen doe je dan niet meer met je voeten, maar met de handige handgrepen die aan de zijkant van je zitkuip zijn gemonteerd. Een hoverkart ligt, vergeleken met een hoverboard, veel stabieler op de weg. Dit is ideaal voor kinderen, maar ook voor mensen die soms moeite hebben om hun balans te bewaren. Rijden in een hoverkart is comfortabel en omdat je redelijk dicht bij de grond zit, geeft het je ook een gezond gevoel van spanning en sportiviteit.

Ontdek de mogelijkheden van je hoverkart

Als jij in je hoverkart door een mooi gebied rijdt of naar je werk gaat, mocht het toegestaan zijn, dan ga je ongetwijfeld genieten. Je voelt de wind door je haren en ook al ga je niet al te snel, doordat je lager bij de grond zit dan op een fiets, voelt het wel zo. Neem de tijd om een goede uitbreidingsset te vinden in het assortiment van Smart Balance of kijk naar de zeer scherp geprijsde hoverboards met kart, die we je aanbieden.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: