Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van hoeslaken

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is een hoeslaken?

Een hoeslaken of laken is een beschermende hoes die je over je matras heen trekt. De stof waarvan hoeslakens gemaakt wordt is meestal katoen. De zijn meerdere redenen waarom we slapen op een hoeslaken en niet direct op een matras met daarbovenop een deken. Een daarvan is dat je dan minder vaak de gehele deken of het matras hoeft te wassen. Een andere belangrijke reden is dat je lekkerder slaapt op een zachte hoeslaken en het er meer verzorgd uitziet!

Wat is een molton dan?

Een molton is een wat grove beschermhoes die je over je matras heen kan trekken en die je matras optimaal weet te beschermen tegen vlekken. Vaak gebruiken mensen eerst een molton en leggen daarop nog een hoeslaken. Dat levert optimale bescherming tegen vlekken op en ligt lekkerder dan wanneer je alleen een molton gebruikt.

Zijn er verschillende soorten hoeslakens?

Jazeker! Het type hoeslaken is afhankelijk van de stof, de afmetingen van het matras en persoonlijke wensen, zoals budget, kleurkeuze en dergelijke. Bijvoorbeeld een topper matras is stukken dunner dan een verenmatras, dan heb je ook een andere hoes nodig. Zo heb je ook Jersey hoeklakens als je echt voor kwaliteit wilt kiezen.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

bedsprei
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: