Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van haargroeiserum

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Iedereen droomt van een weelderige haardos. Maar door leeftijd, ziekte, stress en enkele andere factoren, kan je haar stoppen met groeien. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede haargroeiserums te koop die je haar sneller laten groeien. Maar wat doen deze serums precies en welke moet je kiezen?

Werking van haargroeiserums

Een haargroei serum bevat, net zoals haargroeishampoo allerlei krachtige ingrediënten die de haargroei stimuleren en de groeiperiode verlengen. Het gevolg daarvan is minder haarverlies.

De ingrediënten die voor deze serums gebruikt worden, hebben een klinisch bewezen effect op de haargroei. Sommige mensen hebben hun twijfels over haargroeiserums. Maar als je een goede keuze maakt, heeft zo’n serum wel degelijk effect.

Haargroeiserum kopen? Zo maak je de juiste keuze

Een goed haargroeiserum vinden, is niet erg moeilijk. Maar het is wel belangrijk dat je weet waar je op moet letten bij de aankoop. Niet ieder serum werkt namelijk even goed voor iedereen. Rekening houden met een aantal puntjes is dan ook erg belangrijk.

Ingrediënten

Sommige Ingrediënten werden getest en hebben een bewezen positief effect op de haargroei. Als je van plan bent om een haargroeiserum te kopen, is het goed om daarnaar te kijken.

Een van deze Ingrediënten is AnnaGain. Ook CAPIXYL, RootBioTec en Redensyl zijn bestanddelen die de haargroei stimuleren. Heb je liever natuurlijke bestanddelen? Kies dan voor lavendel of rozemarijn.

Haartype

Als je het aanbod van haargroeiserums reeds bekeken hebt, zul je vast gemerkt hebben dat er heel wat keuze is. Het belangrijkste is dat het serum bestanddelen bevat die je haar ook echt doen groeien. Maar er zijn tevens serums verkrijgbaar voor bepaalde haartypes.

Als je bijvoorbeeld een haarserum koopt voor kapot haar, zitten er ook bestanddelen in die je haar herstellen. Het is dus een goed idee om een specifiek haargroeiserum te kopen. Indien je enkel je haar wilt laten groeien, kun je ook een gewoon serum kopen. Daarvoor zul je minder betalen.

Hoe gebruik je het serum?

Als je wilt dat het serum goed werkt, moet je het natuurlijk ook juist gebruiken. Voor een optimaal effect dien je het op vochtig en schoon haar aan te brengen. Schud het product altijd goed en zorg ervoor dat het goed op je hoofdhuid terecht komt.

Masseer het serum goed in en gebruik niet te veel in een keer. Enkele druppels zijn meer dan voldoende. Was het serum ook niet uit je haar, maar laat het erin zitten.

Geef niet op

Als je graag een haargroeiserum wilt uitproberen, is het eerst en vooral belangrijk dat je een goed serum kiest dat past bij je haartype en beschikt over de juiste bestandsdelen. Daarnaast dien je de aanbevolen hoeveelheid te respecteren.

Ook is het belangrijk dat je het serum juist aanbrengt. Gebruik enkele druppels op vochtig haar en masseer er je hoofdhuid mee in. Zie je niet meteen resultaat? Geef dan niet meteen op. Soms duurt het even voordat je het gewenste resultaat bereikt.

Disclaimer: Wij geven geen medisch advies. Win altijd advies in bij een dermatoloog of arts.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: