Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van groene vingers

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Niet iedereen heeft groene vingers, maar een klein plantje voor in huis kunnen de meeste mensen wel in leven houden. Daarnaast staat een leuke en kleurrijke plant super gezellig in huis. Wil je wel de voordelen van een mooie plant in huis, maar niet heel veel tijd kwijt zijn aan het verzorgen ervan? Dan zijn er een aantal mooie planten die perfect zijn voor jou! Er zijn genoeg planten die erg mooi zijn voor in huis en maar weinig verzorging nodig hebben. Ben jij iemand die echt van planten houdt binnen in je interieur? Of wil je graag je woning eens opfleuren met wat nieuwe ‘groene’ accessoires? Lees dan snel verder over onderstaande planten!

Planten die weinig water nodig hebben

Als er een plant is die onderhoudsvriendelijk is, is het wel de cactus. Het zijn de perfecte kamerplanten voor degenen die wel eens hun kamerplanten water vergeten te geven. Deze  soorten kamerplanten, ook wel cactus, kunnen wel een maand zonder water. Een cactus is namelijk een wat droger klimaat gewend. De hoeveelheid licht is ook niet heel erg moeilijk bij deze plant. Daarnaast staat deze ook nog eens super leuk in je interieur!

Ook met de bananenplant haal je direct een tropische sfeer in huis! Het mooie langwerpige blad is open en iets hoger dan het oudere blad. Het staat ook bekend als een dwergbanaan, dus deze plant is niet erg groot. Maar waar moet je precies op letten bij deze soort plant? Bananenplanten houden helemaal niet van tocht. Denk dus twee keer na over waar je het neerzet voordat je deze koopt. Daarnaast moet de kluit wel regelmatig water krijgen.

Planten die je interieur opfleuren

Naast bovengenoemde planten zijn er ook planten die perfect zijn om je interieur mee op te fleuren. Een voorbeeld hiervan is de vioolplant. Deze soort dankt zijn naam aan het feit dat deze prachtige vioolvormige bladeren heeft. Het trekt meteen de aandacht!. Natuurlijk zijn er veel soorten van deze soort plant. Het is een soort die onder de juiste omstandigheden een grote kamerplant kan worden, houd hier dus rekening mee! Daarom kun je een beetje snoeien als hij te groot is, anders groeit hij langzaam aan tot aan het plafond. Let bij het snoeien op het giftige sap dat eruit stroomt!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Huis & DIY
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: