Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van groenbedrijf

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is een groenbedrijf?

Een groenbedrijf verzorgt de buitenruimte bij commerciële, particuliere en publieke opdrachtgevers. Een vaak gebruikte synoniem van groenbedrijf is hoveniersbedrijf.

Waar houdt een groenbedrijf zich mee bezig?

Groenbedrijven houden zich bezig met de aanleg, beheer en verzorging van groenvoorzieningen, (bedrijfs)tuinen en landschappen. Soms houden ze zich ook bezig met onderhoud van bestratingen, fonteinen, wegen en afbraakwerkzaamheden.

Afbraakwerkzaamheden?

Groenbedrijven bieden ook diensten aan om een terrein of kavel bouwrijp te maken, voor te bereiden voor de aanleg van bekabeling of riolering, drainage of nivelleringswerkzaamheden. Zelfs voor de aanleg van opritten, vijvers en zwembaden kan je ze inschakelen.

Jouw wensen staan centraal

Niet enkel voor het aanleggen van een nieuwe tuin of buitenruime, maar ook voor de heraanleg van je bestaande tuin, kan je de hulp van een groenbedrijf inschakelen. En dat geldt doorgaans voor zowel particulieren, bedrijven en openbare instellingen. De specialisten bij een groenbedrijf luisteren naar je wensen en geven vrijblijvend advies. Het resultaat? Een tuin die weinig onderhoud vergt, door de seizoenen heen er mooi uit blijft zien en een prachtig visitekaartje is voor een ieder die er een wandeling door maakt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: