Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van Google Shopping

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een dienst die wordt aangeboden door Google. Hiermee kunnen klanten producten zoeken, bekijken en vergelijken.

Deze producten worden weergegeven wanneer een klant Google gebruikt om naar een product te zoeken. Ze kunnen worden weergegeven op de hoofdpagina met zoekresultaten van zoekmachines of onder het tabblad Winkelen / Shopping.

Wanneer een klant bijvoorbeeld ‘rode hardloopschoenen’ in Google typt, kunnen bovenaan de pagina gesponsorde advertenties worden weergegeven.

Google Shopping verrijkt de zoekervaring

Google Shopping is een welkome afwisseling van een tekstrijke online winkelervaring. Het is bijna als een digitaal winkelcentrum: kopers kunnen binnenkomen, zoeken naar wat ze willen en veel verschillende merken en soorten producten op één scherm zien. Om die reden geven veel mensen de voorkeur aan marktplaatsen boven het kopen van producten direct in een webwinkel.

Als jouw producten nog niet in Shopping zijn opgenomen, kan het de moeite waard zijn een campagne op te zetten. Het zal niet alleen meer gericht websiteverkeer opleveren, maar het levert je ook leads en verkopen op die je anders misschien niet had gehad.

Google Shopping-optimalisatie

Regelmatige optimalisatie is vereist om met succes een shopping-campagne uit te voeren die geweldige resultaten oplevert. Dit omvat – en is zeker niet beperkt tot – een geweldige datafeed, het beheren van biedingen, het ontwikkelen van jouw lijst met uitsluitingszoekwoorden, het maken van bodaanpassingen op basis van publiek, tijd, apparaat, en nog veel meer.

Als alternatief kan je gebruik maken van een Google Shopping bureau die optimalisatiehulp biedt om jou tijd (en budget) te besparen bij het optimaliseren (en leren optimaliseren) van jouw campagnes.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: