Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van gîte

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
4.3
(3)

Gîte is de franse benaming voor vakantiewoning of vakantiehuis. Een gîte is volledig gemeubileerd en wordt te huur aangeboden voor toeristen. Je kan een gîte huren voor een paar dagen tot een paar weken. In Frankrijk, het land waar deze term vandaan komt, staan duizenden gites geregistreerd. Als je op zoek bent naar een vakantiehuis in Frankrijk dan is het ook goed om te kijken naar de gites die in dit prachtige vakantieland te huur staan.

Een andere frans term is een chambre d’hôte. Dit is de Franse benaming voor een Bed and Breakfast. Bij een chambre d’hôte logeer je in een kamer met een badkamer en krijg je er een ontbijt bij. Bij een gîte heb je een eigen keuken en verzorg je je eigen ontbijt. Dit is ook meteen het grootste verschil tussen een gîte en een chambre d’hôte.

Vakantiehuis in Frankrijk zoeken

Ben je op zoek naar een vakantiehuis aan zee, aan het water of midden in de natuur? Dan kan je gewoon op zoek gaan naar een vakantiewoning of vakantiehuis in Frankrijk. Als een gîte wordt aangeboden in een ander land dan wordt dit gewoon een vakantiehuis of vakantiewoning genoemd. Ook in andere Franstalige gebieden is een gîte een overnachtingsgelegenheid voor toeristen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4.3 / 5. Stemmen telling: 3

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: