Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van fly drive vakantie

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

0
(0)

Als er komende zomer meer is toegestaan door de overheid, staan veel mensen te springen om weer op vakantie te gaan. Je kunt dan kiezen om met de auto of met het vliegtuig te gaan, maar sinds een tijdje is een combinatie van deze twee helemaal hip. Met een zogeheten fly-drive vakantie, ook bekend als ‘flydrive’, ‘fly and drive’ of een door de aanbieder bepaalde naam, heb je het beste van beide werelden gecombineerd.

Soorten fly-drive vakanties: welke kies je?

Fly drive vakanties zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een basic fly-drive vakantie. Hier boek je je vlucht, een huurauto en de rest kun je volledig zelf bepalen. Bijkomend voordeel is de grote flexibiliteit tijdens je vakantie. Je kunt bepalen waar je heen gaat, hoelang je ergens blijft of wat je wilt gaan doen. Daarbij is het wel verstandig om te bedenken dat je deze activiteiten nog wel zelf moet regelen, naast het boeken van je vlucht en de huurauto. Is dit geregel je allemaal te veel, kun je ook kiezen voor een verzorgde fly-drive vakantie. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt hier een stuk meer voor je geregeld. Afhankelijk van hoeveel opties je geregeld wilt hebben, wordt op deze manier gezorgd voor accommodaties of zelfs activiteiten. Je hoeft alleen te zorgen voor je eigen spullen, verder wordt alles voor je geregeld en verzorgd. Welke optie je bij het boeken kiest, is dus afhankelijk van hoeveel je zelf nog wilt regelen.

Waarom zou ik een fly-drive vakantie kiezen?

Een fly-drive vakantie heeft verschillende voordelen ten opzichte van een losse vlieg- of autovakantie. Doordat je met het vliegtuig vliegt, ben je snel op de plaats van bestemming of weer terug thuis. Daarnaast scheelt zo’n vakantie je een hoop geregel in het land zelf. Zo hoef je je talenknobbel niet in te zetten om een auto te gaan huren en is het uitstippelen van een route met het openbaar vervoer ook overbodig. Maar het allergrootste voordeel is je bewegingsvrijheid tijdens zo’n vakantie. Met de auto, die overigens aangepast is naar het gebied waar je in verblijft, kun je gaan en staan waar je wilt en is de dagindeling volledig naar jouw wensen: een ultiem vakantiegevoel gegarandeerd.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?