Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van Fit in Twente

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Bij het woord denk je al snel aan een fitness – of sportschool. Kort gezegd is dit ook waar en gaat het hier om een sportschool. Echter, is dit geen gewone sportschool en in dit artikel ga ik dit verder uitleggen.

Over de sportschool Fit in Twente

Wanneer je de website bezoekt denk je in eerste instantie dat je te maken hebt met een doorsnee sportschool of fitnesscentrum. Dat is echter niet waar, want buiten fitness heeft Fit in Twente nog veel meer te bieden. Hieronder zijn enkele eigenschappen van deze sportschool verder uitgelegd.

Personal training

Bij deze sportschool sta je er niet alleen voor en kan je op elk moment extra hulp vragen door gebruik te maken van een personal trainer. Deze trainer zal je intensief begeleiden tijdens je dagelijkse workout en zal ervoor zorgen dat jij het beste resultaat uit de training haalt. Dit doet hij of zij door: op maat gemaakte trainingsschema’s voor je te maken, persoonlijke voedingsschema’s te maken en door intensieve begeleiding tijdens je training te geven. Hierdoor, zal je personal trainer ervoor zorgen dat jij altijd de oefening correct uitoefent.

EMS training is een nieuwe vorm van trainen

Deze nieuwe vorm van trainen zorgt ervoor dat je sneller spieren kan ontwikkelen in een veel kortere tijd. De afkorting EMS staat voor elektrische spierstimulatie. Tijdens de workout wordt onder begeleiding van een personal trainer het samentrekken van je spieren door gebruik te maken van laagfrequente elektrische impulsen gestimuleerd. Deze impulsen worden door een kabelloos apparaat gegenereerd. De impulsen bereiken het lichaam door de diverse pads die met het lichaam in contact staan en door de bluetoothontvanger. Uiteindelijk bereiken de impulsen op deze manier de juiste spiergroepen. EMS is een uniek iets wat je onder andere kunt volgen bij Fit in Twente.

Online personal training Fit in Twente

Door de Coronacrisis kan er niet of nauwelijks begeleiding tijdens het sporten plaatsvinden. Dit maakt het moeilijk om mensen te begeleiden tijdens de trainingen. Om dit op te lossen heeft Fit in Twente een unieke oplossing bedacht. Bij deze sportschool kun je nu een uniek online personal trainer traject volgen, waarbij je ondersteund wordt door een personal trainer op afstand. Deze personal trainer zal eerst een kort kennismakingsgesprek met je voeren om erachter te komen wat je doelen precies zijn. Hierna zal hij of zij een schema opstellen en hier online begeleiding bij geven.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: