Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van ESF

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is de betekenis van ESF?

ESF is een afkorting voor Europees Sociaal Fonds, wat een van de Europese structuurfondsen is van de EU. Het fonds is opgericht om het vinden van werk en het overstappen naar een nieuwe baan makkelijker te maken. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) stelt met name geld ter beschikking om werklozen en gehandicapten aan betere of nieuwe banen te helpen. Het ESF is een van de Europese structuurfondsen.

Wat doet het ESF?

Voor de periode 2014-2020 beschikt het fonds over een budget van 84 miljard euro. Nederland zal hiervan in deze periode 507 miljoen euro ontvangen.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) coördineert de besteding van het geld uit het ESF in Nederland. Hiervoor is in 2001 het Agentschap SZW opgericht.

Ook in Vlaanderen kunt u aanspraak maken op een subsidie van het ESF. Het Europees Sociaal Fonds investeert samen met Vlaanderen in arbeidskansen en kwaliteitsvolle loopbanen voor Vlaamse bedrijven.

Subsidie aanvragen uit het ESF

Het beste kunt u dan kiezen voor een gespecialiseerd bureau dat ervaring heeft met het indienen en afhandelen van jouw ESF subsidie dossiers voor opleidingen en loopbaanbeleid. Vaak werken deze specialisten op basis van no-cure, no-pay basis waardoor je ze alleen hoeft te betalen bij een succesvolle aanvraag.

Bron: https://venturecampus.com/onze-subsidie-diensten/esf-subsidies/

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: