Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van efficiënt verhuizen

Inhoudsopgave

Leestijd: 3 minuten
0
(0)

Ga je verhuizen? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen. Het is namelijk erg belangrijk om op de juiste wijze je spullen in te slaan. Wil jij hier meer over weten? Lees dan deze blog.

 

Zorg voor goede verpakkingsmaterialen

Verhuisdozen zijn er in allerlei maten en kwaliteiten. Een goede kwaliteit verhuisdoos van sterk karton of kunststof zorgen ervoor dat je spullen goed beschermd zijn. Als de spullen worden getransporteerd, is het ook een goed idee om gebruik te maken van beschermdoeken, noppenfolie of verhuisdekens. Ook kun je bepaalde meubels beschermen met beschermdoekjes. Vervolgens kun je het wikkelen in noppenfolie of een meubelhoes. Schroeven kunnen allemaal bij elkaar in een zakje.

Verhuisdozen

Kleding verpakken

Om de kwaliteit van je kleding te behouden tijdens de verhuizing, kun je het beste gebruik maken van een garderobe box. Kleding is hierin beveiligd tegen vocht en motten. Je zou ook nog velletjes mottenpapier tussen de kledingstukken kunnen leggen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om je kleding en sneakers vacuüm te verpakken.

 

Huishoudelijk apparatuur

Deze kunnen natuurlijk niet opgeslagen worden in een verhuisdoos. Het is ook belangrijk dat je 2 dagen voordat je de vriezer gaat verhuizen, hem op de hoogste vries stand te zetten.

 

Een verhuiscontainer

Een verhuiscontainer is ideaal voor het verhuizen van je inboedel. Je kunt deze gedurende verhuizing laten staan. Zo hoef je ook niet per se alles in één dag te verhuizen. Zo kun je elke dag beetje bij beetje doen. Als alle spullen zij ingeladen, wordt de verhuiscontainer vervoert naar je nieuwe woning. Heb jij een container nodig voor tijdens je verhuizing? Kijk dan voor opslag vervoeren in een 40 ft container.

Vloeistoffen

Spullen die snel kunnen lekken of licht ontvlambaar zijn, kun je beter niet in normale verhuisdozen vervoeren. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar plasticbakken of jerrycans. Zo voorkom je dat lekkage ontstaat tijdens het transport en dat andere spullen verpest worden. Hou ook rekening met de temperatuur en luchtdruk. Dit kan namelijk ook zorgen voor explosies en lekkages.

Auto inladen

Grote opslag in je auto vervoeren

Op welke eenvoudige manier kun je het beste je spullen vervoeren in de auto? Het is belangrijk dat dit op de juiste manier wordt gedaan, zodat je geen gevaar bent op de weg.

 

Laadvermogen checken

Allereerst is het belangrijk dat je je laadvermogen checkt. Dit kun je vinden in het instructieboekje van je auto of aan de hand van je kentekenbewijs. Zorg ervoor dat je nooit hoger dan het laadvermogen zit. Vergeet ook zeker niet je bandenspanning te checken.

 

Meet je spullen op

Het is een irritant klusje, maar achteraf ben je blij dat je het toch gedaan hebt. Je weet dan zeker of al die spullen in je auto passen. Zo kom je niet voor verrassing te staan. Zorg ervoor dat je ruim rekent, dan weet je zeker dat het gaat passen. Spullen of meubels mogen maximaal 1 meter aan de achterkant uitsteken. Een ladder of plank mag maximaal 5 meter aan de achterkant uitsteken. Hiervoor heb je wel een markeringsbord voor nodig.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: