Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van een woonboulevard

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
5
(1)

Als men het heeft over een meubelboulevard of een woonboulevard dan gaat het om een centrum gericht op producten gerelateerd aan wonen. Zo’n boulevard bestaat uit een grote variatie aan winkels allemaal op loopafstand van elkaar. In het bijzonder wordt de term woonboulevard gebruikt in een straat waar allerlei winkel bij elkaar te vinden zijn. Overigens wordt een overdekte woonwinkelcentrum ook wel woonmall of shoppingmall genoemd.

Waar zijn woonboulevards te vinden?

De meeste woonboulevards vind je bij de grotere steden in Nederland. En meestal liggen ze langs de snelweg aan de randen van de stad. Ze zijn daar gesitueerd omdat dat heel makkelijk per auto te bereiken is. Daarnaast is er voldoende ruimte beschikbaar rondom de snelwegen en wordt parkeren dus geen probleem. In sommige gevallen is het ook zo dat naast een woonboulevard ook een tuincentrum te vinden is. Zodoende kunnen mensen er een dagje uit van maken en zich op verschillende manieren vermaken.

In Amsterdam vind je één van de grootste woonboulevards van Nederland

Het zal geen verrassing zijn, maar één van de grootste woonboulevards vind je in Amsterdam. Dan gaat het in dit geval om Woonmall Villa ArenA. Je kunt hier je complete inboedel en inrichting bij elkaar winkelen, want deze woonboulevards heeft maar liefst 50 winkels bij elkaar onder één dak. En ben je aan het einde van de dag even helemaal klaar met slenteren door de winkels dan kun je even uitrusten bij één van de vele cafés en restaurants. Shoppen is nog nooit zo leuk geweest.

Houd je van interieur bezoek dan Woonboulevard Den Bosch

Ben je helemaal wild van interieur dan is De Bossche Woonboulevard de juiste plek om eens te bezoeken. Het totaal oppervlakte van deze woonboulevard is 5.000 m2. Er zijn tientallen verschillende woonmerken. Het mooie van deze woonboulevard is dat het heel makkelijk te bereiken is en dat je er ook nog eens gratis kunt parkeren. Heb je allerlei vragen over je interieur dan ben je bij de woonwinkels in deze woonboulevard aan het juiste adres. Er bevinden zich namelijk in deze woonboulevard allerlei specialisten en kunnen jou persoonlijk voorzien van interieuradvies. Ook hier kan je er een gezellig dagje uit van maken geheel met familie of vrienden.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: