Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van een virtuele maagband

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Een virtuele maagband, ook wel hypnoband genoemd, is een maagband dat onder hypnose wordt geplaatst.

Hoe werkt een virtuele maagband?

Op bewustzijnsniveau kennen we het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Voor het onderbewustzijn maakt dit echter geen verschil. Wanneer er onder hypnose een maagband is geplaatst, zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Dit resulteert in een vol gevoel nadat je iets gegeten hebt. Dit gevoel zorgt er dan ook voor dat je geen zin hebt om verder te eten waardoor je minder eet. Als je minder calorieën binnenkrijgt, worden de vetreserves aangesproken en zul je gaan afvallen.

Bij het plaatsen van een maagband of maagring wordt je maaginhoud verkleind. Hierdoor kun je dus niet meer dezelfde hoeveelheid eten als dat je voorheen gewend was. Het voorkomt echter niet dat je vaker gaat eten en zo toch te veel calorieën binnenkrijgt.

Als je graag snoept of veel frisdrank drinkt, is het een goed idee om je te bedenken of een virtuele maagband een goede oplossing voor jou zal zijn.

De effecten van een maagband, zonder operatie!

Wanneer je BMI 30 of hoger is, kom je in aanmerking voor een virtuele maagband. Aan de virtuele maagband zijn geen risico’s verbonden, terwijl je dat bij een operatie mogelijk wel hebt. De methode is veilig, maar werkt echter alleen als je genoeg motivatie hebt.

Het resultaat van een virtuele maagband:

  • Je voelt je sneller verzadigd
  • Je wilt minder eten
  • Hierdoor wordt je vetverbranding verhoogd
  • En kun je dus gemakkelijker kiezen voor een gezonde levensstijl

Ik wil een virtuele maagband

Als jij de keuze hebt gemaakt om een virtuele maagband te nemen dan ga je een traject doorlopen. Het traject bestaat uit verschillende sessies:

Sessie 1: intake. Nu wordt duidelijk aangegeven wat je kunt verwachten en ze gaan je laten wennen aan het fenomeen hypnose

Sessie 2: Nu wordt de virtuele maagband aangebracht, samen met een simulatie van een echte operatie zal dit de gegeven suggesties in je onderbewustzijn verankeren.

Sessie 3: 4 weken na het plaatsen van de maagband zullen de resultaten besproken worden.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: