Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van een PVC vloer

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
3
(2)

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer voor je huis, dan is de kans vrij groot, dat wanneer jij je gaat oriënteren uitkomt op een PVC vloer. Een PVC vloer is een vloer is die gemaakt van polyvinylchloride. Een kunstof wat als basis wordt gebruikt voor deze vloer. Het grote voordeel aan deze PVC vloeren, is dat ze krasbestendig zijn, waardoor ze ontzettend populair zijn in bijna ieder huishouden. Daarnaast kun je uit tal van verschillende kleuren en ook patronen kiezen, zodat er altijd een stijl is die past bij jouw smaak. Een patroon die de laatste jaren enorm in opkomst is, dat is de visgraatvloer. Dus wil jij graag een PVC vloer, dan vertellen wij de de voordelen!

Krasbestendig

Het grote voordeel van een PVC vloer ten opzichte van een laminaatvloer, is dat door de toplaag de kans op krassen een flink stuk kleiner is. Je kunt bij een PVC vloer kiezen uit verschillende diktes, uiteraard ook afhankelijk van het te besteden budget. Zo beginnen PVC vloeren doorgaan bij een bedrag van circa 40 euro per vierkante meter, waar je voor laminaat 15 tot 20 euro betaald. Het verschil in prijs is aanzienlijk, echter zal een PVC vloer doorgaans bij goed onderhoud een flink stuk langer meegaan dan een laminaatvloer.

Onderhoud

Naast dat een PVC vloer krasbestendig is, zijn ze ook onderhoudsvriendelijk. Waar je met een houten vloer te maken hebt met schuren en oliën, is dit met deze vloer niet het geval. Wanneer je frequent stofzuigt en dweilt, dan volstaat het om je vloer één keer per jaar grondig te reinigen met een daarvoor speciaal geschikte vloeistof. Door dit ieder jaar keurig te doen, zal je merken dat je vloer blijft stralen en een stuk langer mooi blijft. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Omdat we ons heel goed kunnen voorstellen dat het uitzoeken van een vloer een hele uitdaging kan zijn, is het goed een expert te raadplegen. Bij VloerXL.nl vind je verschillende experts die jouw van A tot Z begeleiden in het volledige aankoopproces. Zo weet je zeker dat je kiest voor een vloer die volledig voldoet aan je wensen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 3 / 5. Stemmen telling: 2

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: