Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van een klamboe

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

De temperaturen worden steeds hoger naarmate we richting de zomer gaan. Dat betekent weer volop zonneschijn en veel uren buiten doorbrengen. Overdag kun je lekker zonnebaden en afkoeling zoeken in een zwembad. ’s Avonds kan het echter tien graden koeler zijn dan overdag. Meestal is het dan wel nog lekker genoeg om buiten te gaan zitten met een vest of trui aan. Het enige nadeel van ’s avonds laat buiten zitten in de zomer, is de overlast van muggen.

Vooral wanneer de wintermaanden niet zo koud zijn geweest, merk je in de lente al dat er veel meer muggen zijn dan na een strenge winter. Er zijn natuurlijk verschillende methoden om buiten of in je woonkamer af te komen van deze vervelende insecten. In de slaapkamer kan het echter lastig zijn om ze soms te vinden. Gaan slapen met een constant gezoem om je heen en lek geprikt worden is zeer vervelend. Een ideale oplossing om muggen op een afstand te houden is een klamboe.

Een klamboe, ook wel muskietennet genoemd, is een soort van net dat boven het bed hangt en bevestigd wordt aan de zijkanten van het bed. Het is gemaakt van een fijnmazig en dun materiaal, zodat het wel nog goed kan doorluchten zonder dat de muggen erdoorheen kunnen. In Nederland is het gebruik van een klamboe nog niet echt de standaard. Je ziet ze echter wel veel in tropische landen waar ze veel last hebben van de malariamug.

Een onverstoorde nachtrust

Een klamboe is een van de manieren om een betere nachtrust in de zomer te hebben. ’s Zomers kan het echter ook warm zijn op jouw slaapkamer. Met een airco of ventilator kun je het al koeler maken. Daarnaast is het handig om een goed ventilerend matras te hebben en zou het fijn zijn als je jouw slaappositie kunt veranderen. Met verstelbare boxsprings kun je zowel het hoofdeinde als voeteneinde in hoogte veranderen. Zo kun je constant jouw ideale slaappositie creëren.

Bij Sleep Factory vind je betaalbare producten die voor een rustgevende nacht zorgen. De bedden en matrassen zijn van hoogwaardig materiaal en ventileren goed door. Ook vind je er verschillende soorten boxsprings zoals de elektrische, verstelbare boxsprings.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: