Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van een hordeur

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Een hordeur is een (meestal) op maat gemaakte hor die in jouw deur wordt geplaatst. Het fijne horrengaas wordt in een dun kozijn en bevestigd in de kozijnen van je deur.
Een hor is een fijn gaas dat voor een raam of deur kan worden geplaatst om bepaalde dingen buiten of juist binnen te houden. Je behoudt hierbij de vrije luchtstroom.

De functie van een hordeur

Een hordeur zorgt ervoor dat jij met het warme weer kunt genieten van de buitenlucht, zonder een hele hoop insecten of ongedierte binnen te krijgen. Naast insecten houdt een goede hordeur ook pollen buiten. Dit maakt een hordeur uiterst ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts of mensen die om andere redenen last hebben van de pollen. Als laatste kan een hordeur ook als barrière dienen om kinderen en/of huisdieren binnen of juist buiten te houden. Op deze manier kunnen ze niet ongezien ontsnappen uit je huis of tuin.

Hordeur op maat

Een hordeur is niet altijd op maat gemaakt. Vaak zie je dat ze alleen in standaard maten verkrijgbaar zijn. Dit is handig als je een voor- of achterdeur hebt met een standaard maar, omdat dit je best wel wat bespaard op financieel gebied. Echter, ondanks dat het wat duurder is, kun je beter naar een op maat gemaakte optie kijken. Deze hordeuren passen feilloos in je deur en zorgen ervoor dat er ook echt nergens ruimte is voor een insect om alsnog binnen te dringen.

Het kopen van een hordeur.

De moeilijkheidsgraad van het kopen van een hordeur hangt af van hoe lastig jij het jezelf maakt. Als je op zoek bent naar een standaard maat, zul je meerdere aanbieders met elkaar moeten gaan vergelijken en meerdere producten met elkaar moeten vergelijken. Ook zul je zelf je deur op moeten meten en hopen dat het goed gebeurd is.
Een betere optie is om bedrijven die op maar gemaakte hordeuren aanbieden met elkaar te vergelijken. Dit is dan ook het enige wat je hoeft te doen, de rest zal het bedrijf in kwestie oppakken. Een goed voorbeeld van zo een bedrijf is Instyle Decoration, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Welke jij kiest, zal van je persoonlijke voorkeur afhangen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: