Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van een betonpoer

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Heel simpel gezegd heb je een betonpoer nodig als ondersteunende fundering. Bijvoorbeeld bij de aanleg van je veranda in de achtertuin. Bij de bouw van je kleine opslagloods naast je huis. Of als je een grote schuur wil bouwen op een stukje land.

Er staan natuurlijk veel krachten op de grond als je een bouwwerk hebt geplaatst. Om die krachten te verdelen heb je een betonpoer nodig. Prefab betonpoeren kunnen perfect worden gebruikt bij het bouwen van een schuur, bij het plaatsen van je veranda, je nieuwe carport of je terrasoverkapping. Een betonpoer is dus een krachtenverdeler, maar kan ook worden ingezet als extra versteviging tegen omwaaien tijdens storm.

Speeltoestellen

Deze extra versteviging is zeer aan te raden bij speeltoestellen op een open landje. Zo blijft deze goed verankerd staan ook tijdens harde wind en noodweer. Maar betonpoeren zijn in eerste instantie solide funderingen en geven je schuur, veranda of terrasoverkapping extra stevigheid. In de prefab betonpoer zit een schroefhuls met de maat M16, zodat makkelijk verder gebouwd kan worden.

Prefab

Goede bouwwerken op goede funderingen. Voor je veranda om ’s avonds lekker lang buiten te zitten, maar dan veilig op een goed fundament. Voor je schuur om vertrouwd je scooter te stallen en voor je carport. Zodat je mooie bolide veilig kan blijven staan zonder dat de carport naar beneden stort. Je kunt ook zwaardere prefab betonpoeren gebruiken voor stallen, voor koeien en paarden, voor een bedrijfshal of een grote garage waar meerdere auto’s in kunnen staan. Kortom, prefab betonpoeren zijn de perfecte oplossing om verschillende soorten gebouwen veilig te verankeren. Om op een juiste manier de krachten te verdelen zodat de schuur niet scheef kan gaan weg zakken. Het is te allen tijde aan te bevelen de poeren te plaatsen op een betonplaatje, als preventie tegen wegzakken. Stort daarnaast snelbeton om de poer heen. Op die manier bouw je altijd aan een veilige en degelijke constructie. De schroefhuls zorgt ervoor dat de constructie makkelijk in hoogte na te stellen is. Een hoogteverstelling onder de paal monteren en dan in de betonpoer draaien tot de juiste hoogte bereikt is.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Techniek & Wetenschap
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: