Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van eco-kamperen

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wij Nederlanders houden van kamperen, en daar hoeven we nog niet eens de grens over. Er met de caravan en het hele gezin op uit trekken is iets wat we graag doen. Maar de kans is groot dat je nog nooit op een eco-camping bent geweest, of wel? Een eco-camping lijkt op het eerste gezicht op een doorsnee camping waar niets vreemds te zien is, maar niets is minder waar. Een eco-camping is een camping waarbij er veel milieubewuste veranderingen te vinden zijn. Zo zijn alle kampeertenten op een biologische manier af te breken en op te bouwen, alle caravans en campers uitgerust met zonnepanelen op het dak, de kranen waterbesparend ingesteld en nog veel meer.

De natuur wordt in zijn waarde gehouden

Je ziet dat de mensen die zich aangetrokken voelen tot zo’n eco-camping het milieu vaak een goed hart toe dragen. Afvalscheiding en omgevingsbehoud zijn dan ook belangrijk op een eco-camping. Er wordt veel waarde gehecht aan al deze unieke, milieuvriendelijke tweaks. Daar komt ook nog eens bij dat je dit soorten campings vaak midden in de natuur vind op de meest bijzonder plekken. Neem deze kleine camping slovenie als voorbeeld. Een eco-camping midden tussen de groen-witte bergen van de Sloveense Alpen. De eco-camping staat er om bekend een bijzondere ervaring te zijn. Kinderen kunnen er vrij spelen en ouders komen echt tot rust. Steeds meer kampeerders van Nederlandse komaf wagen een gokje en bezoeken deze kleine camping in Slovenië. Misschien iets voor deze zomer?

Is slovenie wel geschikt als vakantie land?

Die vraag is terecht, maar ook makkelijk te beantwoorden: absoluut! Veel mensen denken niet aan Slovenie als ze denken aan de ideale vakantie bestemming, maar waarom niet? Het land is ondergewaardeerd. Dit betekent 2 dingen. Ten eerste stikt het er niet van het toerisme en ten tweede is het relatief goedkoop. Verder is het eten er divers en vol van smaak. Bovendien geniet je bij je maaltijd van Sloveense wijnen. Over temperatuur hoef je je ook niet druk te maken. In de zomer is het er aanzienlijk warmer als bij ons.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: