Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van Duurzame energie

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Duurzame energie is al jaren een “hot topic”. Dat het een wereldwijd en veelgebruikt begrip is geworden komt met name door de opwarming van de Aarde. De klimaatcrisis. Veel traditionele bedrijven zijn gevestigd op basis van fossiele grondstoffen en vinden verandering moeilijk. Nieuwere bedrijven staan hier vaak lijnrecht tegenover. Een kans om vanaf het begin af aan een onderneming te linken aan duurzame energie en duurzaam ondernemen is aantrekkelijk voor velen. Niet alleen hebben ze het idee dat ze hun steentje bijdragen aan een betere wereld, maar in het oog van de consument kunnen dergelijke bedrijven ook op veel waardering rekenen.

Consumenten zelf zijn ook bezig met duurzamer leven. Beter voor het milieu, beter voor de portemonnee.  Met name zonnepanelen zijn populair. Zo kan men in Limburg zonnepanelen aanschaffen, waar dan bijvoorbeeld lokaal in Parkstad zonnepanelen geleverd worden. Maar in het hele land worden zonnepanelen regelmatig aan consumenten voorgelegd. Onder de duurzame energie die zonnepanelen, windmolens, en andere innovaties leveren verstaat men het volgende:

Energie die voor onbeperkte tijd gebruikt kan worden (dus niet zoals fossiele grondstoffen die energie opwekken, deze kunnen worden uitgeput). Duurzame energie zou de toekomst van komende generaties en leefmilieu niet mogen benadelen. Andere woorden voor duurzame energie zijn ook wel groene energie of hernieuwbare energie.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Huis & DIY
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: