Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van driving school

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is een driving school?

Een driving school, Engels voor een rijschool, is een instelling of bedrijf die een  les of programma onderwijst dat een nieuwe bestuurder voorbereidt op het verkrijgen van een rijbewijs. Het kan plaatsvinden in een klaslokaal, in een voertuig, online of een combinatie van het bovenstaande. Onderwerpen van instructie omvatten verkeerscode of wetten en voertuigbediening. Doorgaans waarschuwt de instructie voor gevaarlijke rijomstandigheden, zoals wegomstandigheden, beperkingen voor de bestuurder en gevaarlijk weer. Er kunnen ook instructievideo’s worden getoond, die de juiste rijstrategieën demonstreren en de gevolgen voor het niet naleven van de regels.

Onderwijs is bedoeld als aanvulling op de kennis die is verkregen uit door de overheid gedrukte rijhandboeken of handleidingen en bereidt studenten voor op tests om een ​​rijbewijs of een leerlingvergunning te verkrijgen. Instructie in de auto plaatst een student in een voertuig met een instructeur. Er kan een auto worden gebruikt die is uitgerust met dubbele bedieningselementen, die pedalen of andere bedieningselementen aan de passagierszijde hebben.

Uiteindelijk gaat de cursist wanneer de rijschool van mening is dat hij voldoende ervaring heeft opgedaan rijexamen doen bij het CBR. De examinator van het CBR behaald tijdens het rijexamen of de cursist een rijbewijs krijgt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Vervoer & Reizen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: