Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van dieptereiniging

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wanneer je je huis eens gaat schoonmaken dan ga je met andere woorden je huis reinigen. Wanneer je dit doet dan hebben we het vaak over oppervlakkig reinigen. Je maakt als het ware de buitenste laag schoon. Dit is de laag die zichtbaar is. Verder maak je eigenlijk nooit veel schoon. Toch is er ook een binnenste laag, de dingen die niet zichtbaar zijn. Dit kan wel degelijk vies worden, ook al is dat niet direct zichtbaar. Je kunt dit ook schoonmaken, alleen dan op een andere manier. Je kunt dit namelijk niet doen met oppervlakkig reinigen. Je zult echt dieptereiniging moeten toevoegen. Hierbij wordt het niet zichtbare dus gereinigd en dat inclusief de plekjes waar je niet goed bij komt. Je hebt hier speciale apparatuur voor. Het hangt er natuurlijk wel vanaf wat je gaat dieptereinigen. Zo kun je je stoelen dieptereinigen, maar ook je matras of je bank. Het is ook aan te raden om dat af en toe te doen. Zo blijven je spullen fris, ook al zie je dat dus niet direct.

Bank

Je bank reinigen kan dus ook met dieptereiniging. Je reinigt je bank zelf waarschijnlijk nooit, maar vies wordt die zeker. Je zit op je bank, je eet op je bank en je drinkt op je bank. In ieder geval wordt er veel gebruik gemaakt van de bank. Wanneer je ook nog een hond of een kat hebt springen ze er misschien ook vaak op. Ook met kinderen is de bank sneller vies. De vuiligheid trekt namelijk in de bank, zeker wanneer je bank van stof, velvet, leer of suède is. Je kunt dan dus je bank reinigen. Als je verstandig bent laat je dit doen want het is een intensief klusje en als je het nog nooit gedaan hebt moet je ook nog eens uitzoeken hoe het werkt. Je bank laten reinigen door professionals gebeurt altijd in drie stappen. De eerste stap is de voorbehandeling. Bij de voorbehandeling wordt de bank geborsteld zodat het diepe vuil uit de bank komt. Bij de tweede stap komt de daadwerkelijke dieptereiniging. Er wordt met hoge stoom gereinigd en de eventuele vlekken of oneffenheden worden uit de bank verwijderd. Als laatste wordt de bank geïmpregneerd. Dit is een coating waardoor de bank minder snel vies wordt. De bank reinigen is nu goed en grondig gebeurd.

Stoelen en matras

Ook stoelen en het matras kunnen schoongemaakt worden met dieptereiniging. De stoelen en het matras worden op precies dezelfde manier als de bank gereinigd. Wanneer je een afspraak hebt staan voor je bank kun je dus zeker aan de experts vragen of ze de stoelen en het matras even meepakken. Wat ook vaak kan bij dieptereiniging, maar niet altijd is het reinigen van het vloerkleed. Zo worden alle viezigheden er helemaal uitgehaald, meer dan met alleen stofzuigen lukt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Huis & DIY
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: