Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van carport

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is een carport?

Een carport is een overdekte constructie die wordt gebruikt om voertuigen, voornamelijk auto’s, beperkte bescherming te bieden tegen regen en sneeuw. De structuur kan vrijstaand zijn of aan een muur worden bevestigd. In tegenstelling tot de meeste constructies heeft een carport geen vier muren, maar meestal één of twee met daarboven een dak.

Carport of garage?

Het voordeel van een carport is dat het huis niet verbouwd hoeft te worden en het later naar wens altijd weer weggehaald kan worden. Daarnaast biedt het veel bescherming aan je auto, zonder dat er een hele garage gebouwd hoeft te worden. Dit is ook voordeliger in de meeste gevallen. Het oogt daarnaast ook mooier, zeker als het een carport op maat gemaakt is natuurlijk.

De bouwwijze van een carport is deels te vergelijken met een veranda op maat laten maken. Voor beiden blijft een deel van de constructie open, terwijl er wel sprake is van een overdekking en één of twee muren. Vaak zijn deze van hout gemaakt, maar het kan ook in andere materialen uitgevoerd worden.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

bedsprei
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: