Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van buiten beveiligingscamera

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Als er ooit een pakje voor je deur is gestolen of een iets aan je huis is vernield, is dat erg vervelend. Zeker als je niet weet wie de dader is. Met een buiten beveiligingscamera kan je de omgeving goed in de gaten houden en in het geval er iets gebeurd beter achterhalen wie de dader is.

Een beveiligingscamera voor buiten is waterdicht en stofdicht. Regen en zand kunnen de camera niet binnendringen, dus je kunt hem onder alle weersomstandigheden buiten laten hangen. Met een buiten beveiligingscamera kan je je achtertuin of oprit beveiligen. Zo kunnen indringers je huis of tuin niet ongemerkt binnendringen.

Buiten beveilingscamera’s verbinden met een netwerk

Hoewel een internetverbinding niet vereist is om een IP beveiligingscamera te gebruiken, kan het een goed idee zijn om de camera’s op het internet aan te sluiten om het meeste uit ze te halen. Zonder internetverbinding kan je de beveiligingscamera’s alleen via een lokale netwerk benaderen.

De meeste slimme buitenbeveiligingscamera’s maken gebruik van een Wi-Fi-radio om verbinding te maken met het thuisnetwerk, zodat je ze overal vandaan kunt benaderen met behulp van een mobiele app. Maar er zijn ook modellen die gebruik kunnen maken van bedraad Ethernet, Bluetooth, of een eigen draadloze technologie om verbinding te maken met een mobiele app of een speciale hub.

Bestand tegen de elementen

De meeste buitenbeveiligingscamera’s hebben een IP66-classificatie, wat betekent dat ze volledig beschermd zijn tegen het binnendringen van stof en dat ze waterstralen uit alle richtingen aankunnen, maar niet in water mogen worden ondergedompeld. Ze zijn doorgaans veilig tegen regen, sneeuw, hitte en kou.

Bewegings- en geluiddetectie

Bijna alle buitenbeveiligingscamera’s zijn uitgerust met een bewegingssensor die de camera activeert om videobeelden op te nemen wanneer beweging wordt waargenomen. De sensor kan ook een push-waarschuwing naar jouw telefoon sturen wanneer er activiteit plaatsvindt, en sommige kunnen ook een e-mailwaarschuwing sturen. Voor een extra beveiligingslaag kan je op zoek gaan naar een camera met geluidsdetectie die je kan laten weten of er iemand buiten is, zelfs als deze zich buiten het bereik van de cameralens en de bewegingssensor bevindt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: