Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van boxspring

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Een boxspring is een bedsysteem met een comfortabel verend en ventilerend bed. Vaak vind je deze terug in hotels, omdat het luxe oogt en erg comfortabel slaapt. Een boxspring is in veel maten verkrijgbaar en aan te kleden met verschillende hoofd- en voetborden. Voor een boxspring moet de consument dieper in de buidel tasten dan een standaard bed, ook moet men er van uit gaan dat er meer ruimte in de slaapkamer beschikbaar voor moet zijn.

De bedbox is het fundament van de boxspring

Het ondersteunt het gewicht van het matras dat op de bedboxer op komt te liggen. De vulling van deze bedbox is vaak van hout of vering (pocketveren of bonellveren) gemaakt en wordt omringd door een mooie stof. De bedbox staat op vier poten. Naast de gestoffeerde bedbox bevat een boxspring een hoofdbord die in dezelfde stof is gestoffeerd.

Wat is het verschil tussen een boxspring en een ‘normaal’ bed

Het grote verschil is dus dat je bij een boxspring een totaal pakket in huis haalt. Een boxspring is namelijk een beklede bedbox van hout met een pocketvering. Daarop komt het matras en het topdekmatras waarbij je vaak de keuze hebt uit verschillende vullingen. De boxspring wordt over het algemeen gezien als een luxebed, waar een ‘normaal’ bed goedkoper is qua prijs en comfort.

Bron: https://www.ruwette.nl/

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: