Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van bouwtekening kast

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is een bouwtekening voor een kast?

Bouw zelf een kast door een bouwtekening te volgen, die beschrijft hoe je muurlijsten, lambrisering en afwerking tot stand kunt laten komen.

Meer kastruimte nodig? Als je voldoende vloeroppervlak hebt en wat basisvaardigheden voor timmeren, kun je een kast bouwen in een slaapkamer, logeerkamer, studeerkamer of gang die eruit zal zien alsof hij er altijd al is geweest.

De eerste stap is om een ​​kastframe te bouwen en dit aan de omliggende muren te bevestigen. Vervolgens trimt u de deuropening en installeert u de deur (en) van uw keuze. Ten slotte hang je de kaststangen op of pas je het interieur aan met stangen, planken, laden en andere accessoires die je maar wilt.

Plannen om kastmuren te bouwen

Je kunt het frame voor de kast op twee manieren construeren: bouw de muren plat op de vloer en breng ze vervolgens op hun plaats, of bouw ze direct op hun plaats.

Het is veel gemakkelijker om de framedelen op de vloer aan elkaar te spijkeren als de kamer een groot, vrij oppervlak heeft om dit op te vangen. Maar als je deze methode gebruikt, moet je een kleine wijziging aanbrengen in de hoogte van de kastwanden, omdat het onmogelijk is om hoge kast omhoog te kantelen tot een plafond die dezelfde hoogte kent. Bouw de muur dus minstens een paar centimeter korter dan de hoogte van het plafond en plaats vervolgens vulplaatjes of dunne blokken tussen de bovenplaat en het plafond.

Meer weten? Of direct bouwtekeningen downloaden? Bezoek dan Bouwtekening-kast.nl!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: