Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van anti-aging

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is anti-aging precies? Het is het proces van het vertragen van het verouderingsproces. De huid kan sneller verouderen en rimpels krijgen als gevolg van verschillende schadelijke factoren. Met anti-aging rem je deze effecten af.

Jong en jeugdig uitzien

De meeste mensen willen er graag jong en levendig uitzien. De huid veroudert sneller door externe factoren, maar ook door een misschien minder gezonde levensstijl. De binnenkant van een jong, stevig en glad (rimpelloos) gezicht is gevuld met uitstekend sterk bindweefsel. Dit collageen en elastine-rijke bindweefsel bruist van het leven. Je krijgt geen rimpels zolang de hoeveelheid collageen en elastine in je bindweefsel voldoende is.

Anti-aging en collageen

De hoeveelheid collageen en elastine die in het bindweefsel wordt aangemaakt, neemt af naarmate je huid ouder wordt. Het uitrekken stopt. De huid wordt los, waardoor rimpels ontstaan. Rimpels zijn een van de eerste zichtbare aanwijzingen van huidveroudering; ze treffen vooral het gezicht.

Antiveroudering vergt aandacht

Dus, hoe ouder je wordt, hoe meer je huid aangepaste huidverzorgingsproducten en behandelingen nodig heeft. Antiveroudering is echter geen toverpil die in een paar weken werkt en je weer geheel jong doet uitzien. Het is een proces dat een aantal componenten omvat. De huid wordt zoveel mogelijk gestimuleerd door het gebruik van de juiste (bindweefsel) massages en speciale ampullen en maskers, met een maximale collageenproductie als resultaat.

Langer genieten

De huid van een 50-jarige zal nooit meer lijken op die van een 30-jarige. Met de juiste behandeling en verzorging kun je echter iets van het verloren terrein goedmaken en tegelijk de algemene conditie en werking van je huid op peil houden. Op deze manier kan het verouderingsproces vertraagd worden, zodat je langer gezond blijf en er meer jeugdig uit blijft zien.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

arbeidsongeschikt
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: