Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van amoveren

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
5
(1)

Ben je van plan om je woning (deels) te gaan verbouwen oftewel amoveren? Dan is het verstandig om precies te weten wat de betekenis van amoveren is en om na te gaan wat er allemaal komt kijken bij amoveren zodat je op de juiste manier geïnformeerd bent. Je kunt de onderstaande tekst direct lezen om hier alles over te weten.

Wat is amoveren?

Amoveren kan het beste omschreven worden als het slopen of demonteren van een pand of een object. Hierbij kan je uitgaan van zowel licht sloopwerk van objecten tot aan een complete sloop van een heel pand op hoogte, inclusief eventuele asbestsaneringen. Het is belangrijk dat de werkzaamheden worden uitgevoerd op een schone, veilige en voorzichtige wijze om te voorkomen dat je zorgt voor overlast.

Wat houdt amoveren in?

Het woord amoveren is een luxe woord voor ‘slopen’. Je kunt denken aan het uitvoeren van lichte sloopwerken zoals asbestsaneringen op hoogte of het ontmantelen van een kantoor, een schuur of een schoorsteen, maar ook aan zware sloopwerken zoals het amoveren van fabrieken, scholen, ziekenhuizen en centrales, van zeer hoge gebouwen, het ontmantelen van boorplatforms en het opruimen van scheepswrakken. Alle bovengenoemde werkzaamheden zullen bij amoveren conform de laatste wet- en regelgeving worden uitgevoerd.

Gemiddelde kosten voor amoveren

Voor amoveren betaal je gemiddeld € 10 tot € 50 per m2. Wat de exacte kosten voor het werk zijn, hangt af van de grootte van het project, maar ook van de oppervlakte, de materialen die gebruikt worden, de soort sloopwerken, de extra wensen, een bouwvergunning en de manier van het afvoeren van puin. Wil je weten met welke kosten voor amoveren je rekening moet houden? Dan kun het beste bij Bergevoet een offerte aanvragen.

Zelf amoveren of uitbesteden?

Aangezien amoveren specialistisch en fysiek zwaar werk is, kan je dit beter uitbesteden aan een expert met de juiste ervaring en kennis. Een expert biedt overigens topkwaliteit, garantie en zal de juiste gereedschappen en machines bij zich hebben.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Huis & DIY
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: