Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van AMFA4000

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Een AMFA4000 is een magnetische waterontharder die ervoor kan zorgen dat kalkaanslag in je leidingen wordt verminderd. Door de werking van een sterk magnetisch veld die de kalkionen om kan zetten van een positieve lading naar een negatieve lading zal er minder kalkaanslag in de leidingen ontstaan en zal er minder kalk mee naar buiten komen in het water van de kraan. Deze waterontharder zorgt zo voor minder kalkaanslag, maar kan de kalkaanslag niet geheel voorkomen. Hieronder meer informatie en de voordelen van deze magnetische waterontharder.

Voordelen van de AMFA4000

De voordelen van deze waterontharder zijn de kosten. Andere waterontharders zijn vaak minimaal 750 euro, terwijl je de AMFA4000 al aanschaft voor ongeveer 180 euro. Tevens is er geen onderhoud nodig voor deze magnetische ontharder en is de installatie zeer gemakkelijk zelf uit te voeren. Door de bijbehorende schroeven of een bandje of tiewrap te gebruiken kun je eenvoudig binnen vijf minuten zorgen voor montage aan de waterleiding. Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog eens 10 jaar garantie op de AMFA4000, zodat je bij problemen of defecten altijd een reparatie aan kunt vragen om de ontharder weer goed te laten werken.

Resultaat

Vanaf ongeveer zes weken zul je optimaal resultaat gaan merken. De magneet kan niet gelijk aan de slag met het tegenhouden van het kalk, maar moet eerst bestaande kalkaanslag in de waterleiding verminderen of verwijderen voordat de optimale werking zichtbaar is en de ontharder aan de slag kan gaan om de nieuwe kalkionen om te gaan zetten en te zorgen voor minder kalkaanslag in de waterleidingen en in het water wat uit de kraan komt.

Betrouwbaar

Of een (magnetische) waterontharder echt werkt is wetenschappelijk en via testen in laboratoriums nog niet geheel bewezen. Echter zijn er online genoeg reviews en testen te vinden over de beste waterontharder volgens consumenten. Er zullen dus voorlopig nog altijd voor- en tegenstanders zijn wat betreft de aanschaf van een waterontharder. Echter kan het weinig kwaad om het voor een kleine 200 euro eens te proberen om de AMFA4000 te monteren aan je eigen waterleiding. In dit geval geldt; baadt het niet, dan schaadt het niet! Mocht het helpen, dan heb je voor een kleine investering, groot gemak.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: