Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van ‘The Island that never sleeps’

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Je hoort het vaak worden gezegd: The island that never sleeps. We kunnen het dan maar over één eiland hebben, juist Ibiza. Dit eiland dat al decennialang bekend staat als het eiland waar de beste feesten plaatsvinden is een werkelijk party-eiland. De mensen die er al eens zijn geweest zullen weten waar dit over gaat.

De clubs en het feesten op Ibiza

Dat Ibiza een party-eiland wordt genoemd komt door de vele clubs en feesten die er gaande zijn. De clubs zijn niet alleen dagelijks geopend, maar ook nog eens de hele nacht. Dus niet zoals op veel andere vakantiebestemmingen waar de clubs tussen 3 en 4 uur ’s nachts gaan sluiten. Naast de clubs die flink wat overuren draaien zijn er voldoende strandfeesten en andere feesten overdag te vinden. Wie op het strand ligt zal geregeld worden aangesproken door proppers die de beste feesten proberen te verkopen. Zorg dat je van tevoren goed bent voorbereid over de feesten op het eiland, zodat je weet waar je het beste moet wezen en welke plek geschikt is voor jou. Bekijk hier een overzicht van het uitgaan op Ibiza in alle bestemmingen.

Verder zijn er ook strandbars te vinden, zoals Bora Bora. Iedere dag geniet je hier van verschillende cocktails en andere drankjes onder het genot van heerlijk muziek op de achtergrond. Dat terwijl je lekker in de zon staat te genieten en staat te dansen op de muziek in de felle zon.

Het begin weekend, oftewel het opening weekend wordt in de meeste gevallen gehouden in het laatste weekend van mei. Het sluitingsweekend is vaak in de eerste week van oktober. In feite klopt het dus niet helemaal dat Ibiza nooit slaapt, want tijdens de wintermaanden is er op het gebied van feesten niet heel veel te doen. Toch is een vakantie gedurende deze maanden nog steeds een aanrader. Huur bijvoorbeeld een auto en ga het eiland over. Er zijn diverse bestemmingen waar ook tijdens de winter nog veel te doen is.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: