Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van Oud & Nieuw

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Oliebollen, champagne, muziek en luide knallen. Bij het noemen van deze woorden gaan er bij een aantal mensen al een belletje rinkelen, dit zijn namelijk de ingrediënten voor een succesvolle Oudejaarsavond! Maar wat is nou precies de betekenis van Oud & Nieuw?

Traditiegetrouw sluiten we met z’n allen de laatste dag van het jaar, ook wel Oudejaarsdag genoemd, af in een feestelijke stemming. Dit gebeurt natuurlijk niet alleen in Nederland, overal ter wereld wordt op deze dag feestgevierd en teruggekeken op vaak weer een mooi jaar. Gedurende de dag en avond wordt er dan ook volop genoten van eten en drinken en staat gezelligheid centraal op deze dag. Wat betreft de betekenis van Oud & Nieuw zou je dus kunnen zeggen dat het gaat om het jaar feestelijk afsluiten met vrienden en geliefden onder het genot van lekker eten en een drankje!

Vuurwerk met Oud & Nieuw

Een Oud & Nieuw zonder vuurwerk is voor veel mensen een ongekende combinatie, het is al jaren een traditie en dat zal het ook altijd wel blijven! Iedereen kent de beruchte vuurwerkshows wel die gegeven worden vanaf klokslag 12 uur wanneer het nieuwe jaar begonnen is. Ondanks dat het niet mogelijk is om deze grote vuurwerkshows in uw straat te geven kunt u toch genieten van prachtig vuurwerk. Kies bijvoorbeeld voor een sierpakket of een set vuurpijlen en verbaas je vrienden en familie met je eigen vuurwerkshow!

Serveer uw drankjes in stijl

Wil je jouw vrienden en familie met iets unieks verbazen komend oudejaarsdag? Denk er dan eens over na om de drankjes te serveren in plastic borrelglazen met een opdruk naar keuze! Laat bijvoorbeeld een leuke tekst of plaatje drukken, in één of meerdere kleuren. Laat je vrienden en familie aangenaam verassen en schenk ze hun drankjes in stijl in met Oud & Nieuw. Met lekker eten, drankjes in bedrukte plastic borrelglazen en jouw eigen gemaakte vuurwerkshow wordt het een Oud & Nieuw om nooit te vergeten!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: